Feliratkozás hírlevélre
MAGYAR  |  ENGLISH  |  DEUTSCH  |  FRANÇAIS  |  ITALIANO  |  ESPAÑOL  |  РУССКИЙ  |  中文(简体)  |  日本語  |  العربية
Legfrissebb híreink
Összes hír megjelenítése ▶
Feltöltve: 2014. november 20.
A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Japán Külkereskedelmi Szervezet (JETRO) budapesti irodája közös szervezésében ma reggel nyitotta meg kapuit a 9. Japán Alkatrész- és Anyagbeszerzési Kiállítás. A tizenöt éves múltra visszatekintő eseménysorozat idei rendezvényén 14 japán nagyvállalat keresi magyar beszállítóit.
Feltöltve: 2014. november 20.
A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) iparági szakértők jelentkezését várja Hungarian Investment Projects (HIP) portfóliója bővítésében való közreműködésre.
Feltöltve: 2014. november 19.
A járműipari szektorban érdekelt japán Exedy csoport magyarországi gyárának bővítéséről szóló döntést Magyar Levente gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkár jelentette be a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtótájékoztatóján. Az ünnepélyes eseményen a HIPA részéről Ésik Róbert elnök és dr. Hruby Bettina elnökhelyettes vett részt.
Feltöltve: 2014. november 17.
November 17-én az Eximbank „Finanszírozás és exporttámogatás a magyar vállalkozások számára” címmel egynapos konferenciát szervezett a Larus Rendezvényközpontban. Az eseményen a témában érintett szervezetekkel együtt a Nemzeti Befektetési Ügynökség is képviseltette magát.
Feltöltve: 2014. november 14.
A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) részt vesz a németországi Zuliefermesse szakkiállításon, mellyel kapcsolatban meghirdeti stand kivitelezési pályázatát. Az ajánlattevő feladata a stand megvalósítással kapcsolatos feladatok ellátása: tervezés, építés, bontás, üzemeltetés.
Feltöltve: 2014. november 12.
Ilham Aliyev, Azerbajdzsán elnöke tegnap hivatalos munkalátogatásra érkezett Budapestre. Az azeri delegáció programjának fontos eseménye volt a Sofitel Hotelben megrendezett üzleti fórum, amelyen Orbán Viktor, Ilham Aliyev és Szijjártó Péter üdvözlőbeszédeit követően Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség, azaz a HIPA elnöke is előadást tartott. A fórum a két ország gazdasági kapcsolatainak szorosabbra fűzését szolgálta.
Feltöltve: 2014. november 12.
Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes delegációjának tagjaként november 11-én Ausztriába utazott Bödőcs Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség, azaz a HIPA befektetésösztönzési elnökhelyettese. A látogatás során a delegáció tagjai részt vettek a Magyarország Gazdasági Fórum nevet viselő rendezvényen, a kétoldalú gazdasági kapcsolatok erősítése érdekében találkoztak az osztrák gazdasági, valamint a Külügyminisztérium államtitkáraival, és a hazánkba irányuló osztrák befektetési aktivitás növelése céljából céges tárgyalásokat is folytattak.
Feltöltve: 2014. november 10.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter delegációjának tagjaként a hét közepén Japánba utazott Ésik Róbert, a HIPA elnöke. A látogatás során lebonyolított üzletember találkozók, valamint a szervezet és a japán Mizuho Bank között kötött együttműködési megállapodás a szigetországi vállalatok magyarországi befektetési tevékenységének ösztönzését szolgálják.
Feltöltve: 2014. november 6.
A magyar kormány csütörtökön stratégiai megállapodást kötött a Kőröstej cégcsoporttal, amivel annak több szempontból is példaértékű gazdasági tevékenységét ismerte el. Az ünnepélyes aláírási ceremónián a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) részéről dr. Hruby Bettina elnökhelyettes volt jelen.
Feltöltve: 2014. november 6.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter jelenlétében írt alá együttműködési megállapodást Ésik Róbert, a Nemzeti Befektetési Ügynökség, azaz a HIPA elnöke és Nobuhide Hayashi, a japán Mizuho Bank elnök-vezérigazgatója 2014. november 6 án, Tokióban.

Archívum
Rendezvények További események ▶
2014. november
HKSzeCsPSzoV
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

Feltöltve: 2014. október 28.
2014. november 27-én kerül megrendezésre Brüsszelben az „Energy Sector in EU External Aid Programmes” című szeminárium.
Feltöltve: 2014. április 24.
2015 januárjában másodszor kerül megrendezésre a „3W Expo” Bangkokban
Feltöltve: 2014. november 10.
A Lipcsében megrendezésre kerülő Zuliefermesse 15 éve Közép-Európa egyik legfontosabb nemzetközi szakmai találkozója, ahol kétévente a beszállító ipar és a szerszámgyártás beszállítói és rendszergazdái, a végtermék-gyártók és a konkrét beszállító partnert keresők találkoznak. 2015-ben ismét a járműipar, a gépipari és szerszámgépipari beszállítások és további ágazatok, pl.: műanyagipar, orvostechnika, elektronika stb. beszállítói kínálják termékeiket a minőség, innováció és megbízhatóság jegyében.

Archívum
Ajánlott oldalak