2017-ben is folytatódik a HIPA Tőkeakadémia

2017-ben is folytatódik a HIPA Tőkeakadémia

A Tőkeakadémia 2016 tavaszi csapataA Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) 2017 tavaszán, már ötödik alkalommal szervezi meg Tőkeakadémia elnevezésű képzését. A tőkebevonási ismeretek témában szervezett tanfolyam kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen kerül megrendezésre. A Tőkeakadémia célja a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket sajátíthatnak el a résztvevők. 

Szakértő előadók osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel
Szakértő előadók osztják meg tapasztalataikat a résztvevőkkel
  • Szeretné tudni milyen pénzügyi források állnak cége rendelkezésére?
  • Fejleszteni szeretné prezentációs készségeit?
  • Segítségre lenne szüksége üzleti terve elkészítéséhez?
  • Vonzóvá tenné vállalatát potenciális partnerei számára?
  • Kíváncsi rá, hogyan találhat a befektetőt vállalkozásához?
  • Érdekli, milyen feltételekkel léphet cége tőzsdére?

… akkor a Tőkeakadémia Önnek szól!

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A résztvevők a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A szakmai ismereteket széleskörű bővítését a workshopokat vezető trénerek mellett meghívott hazai és külföldi szakértők,valamint a HIPA szakmai tanácsadói segítik. Az előadások mellett, az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén nyílik lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek megismerhetik sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, továbbá alkalmuk lesz cégük, projektjük prezentálására, melyre vonatkozóan szakmai visszajelzéseket is kapnak a trénerektől.

A HIPA Tőkeakadémia szakmai képzési programjában az idei évben a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szakmai közreműködő partnerként vesz részt.

Tervezett tematika:

  • 2017. május 24-25.: Tőkebevonási alapok, forrásbevonás, pénzügyi lehetőségek, a befektető megnyerése, üzleti tervezés, piaci pozícionálás, Budapesti Értéktőzsde és ELITE program bemutatása
  • 2017. május 30-31.: Tőkebevonási folyamat, beruházási célzatú hazai és uniós források, cégprezentáció, exit-stratégia, start up inkubátorok

Az eseménynek a Budapesttől 30 km-re található Visegrád Hotel ad otthont.

Részvételi díj: 55 000 forint + áfa/fő.

A részvételi díj tartalmazza a teljes tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is. Jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, a beérkezés sorrendjében.

Jelentkezési határidő: 2017. május 15.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Programterv

Jelentkezési lap

Bővebb információ:

Holly Sára, programfelelős

e-mail: sara.holly@hipa.hu,

telefon: 06-1 872-6584

A program változtatásának jogát fenntartjuk.