Átadták a Révész cégcsoport új logisztikai központját Nyíregyházán

Átadták a Révész cégcsoport új logisztikai központját Nyíregyházán

Orbán Viktor miniszterelnök és Révész Bálint, a cégcsoport tulajdonosa

Lezárult a Révész Logisztikai Holding Zrt. tulajdonában lévő Révész-Nyírlog Logisztikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. legújabb beruházása. A 9 milliárd forintból megvalósított fejlesztés révén egy több mint 52 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai központ jött létre, raktárcsarnokkal, irodaházzal és kiszolgáló helyiségekkel kiegészülve. A bővítés eredményeként összesen már több mint 260 ezer négyzetméter raktárkapacitás áll a cégcsoport rendelkezésére, valamint 85 új munkahely is létesült.

A Révész Cégcsoport nem csak Magyarország, egész Európa egyik meghatározó fuvarozási, szállítmányozási és logisztikai szolgáltatója. A mai napig családi vállalkozásként működő vállalat tevékenységét szállítmányozással kezdte, majd a piaci kihívásokra adott válaszként elkezdett raktárak építésével is foglalkozni. A Révész Csoport három tevékenységi körre koncentrálva végzi tevékenységét: közúti árufuvarozás és szállítmányozás, logisztika, valamint pénzügyi és egyéb szolgáltatások területén. Legfontosabb partnerei közé tartozik a BorsodChem, a Messer, a Gefco, az Unilever és a Slovnaft. Emellett a cégcsoport kiemelt raktározási partnerei többek között a Michelin, a Lego, az Electrolux Lehel, az Alfi-Ker (Reál hálózat), illetve a Sematic.

A nyíregyházi fejlesztést megvalósító Révész-Nyírlog Kft. a csoport logisztikai profiljába tartozik. A most átadott új központban létrejött több mint 52 000 négyzetméterrel együtt a Révész Csoport saját tulajdonú raktárfelülete meghaladja a 260 000 négyzetmétert. A magyar tulajdonú és irányítású cégcsoport ötszáz kamionnal, hatszáz munkavállalóval Magyarország piacvezető logisztikai-szállítmányozó cége, és európai viszonylatban is az első tízbe tartozik.

A 85 új munkahelyet létesítő beruházást a magyar kormány – a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) közreműködésével – egyedi kormánydöntés (EKD) értelmében támogatásban részesítette.