Budapesten nyit új Globális Szolgáltató Központot az EY

Budapesten nyit új Globális Szolgáltató Központot az EY

Az EY Global Delivery Services (EY GDS) új, globális szolgáltató központot hoz létre Budapesten, ahol a tevékenység fókuszában az adótanácsadással kapcsolatos szolgáltatások lesznek. Az EY GDS budapesti központja elsősorban az EMEIA országokban működő EY vállalatokat fogja támogatni. A vállalat 2024 végéig 500 munkavállaló felvételét tervezi az új központba, mely kapcsán képzési programot valósít meg közel 770 millió forint értékben.

A londoni székhelyű EY a Big 4 tagja, a világ négy kiemelkedő könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó cégeinek egyike, több mint 700 irodával világszerte több mint 150 országban van jelen. Az EY GDS az EY vezető szolgáltatásainak fontos eleme.

A Magyarországon 1993 óta jelen lévő EY új, budapesti globális szolgáltató központjának létrehozásáról döntött. A vállalat 2024 végéig 500 munkavállaló felvételét tervezi az új központba. A tevékenység fókuszában az adótanácsadással kapcsolatos szolgáltatások lesznek. Az új központ létrehozása kapcsán a vállalat 282 fő részvételével képzési programot valósít meg mintegy 770 millió forint értékben.

Az EY GDS budapesti központja elsősorban az EMEIA országokban működő EY vállalatokat fogja támogatni. A budapesti a GDS ötödik európai irodája, amely a kontinensen történő terjeszkedés egyik fontos mérföldköve is.

A GDS Adó csapat részeként az EY GDS Magyarország kollégái szorosan együtt dolgoznak majd az EY nemzetközi munkatásaival, hozzáféréssel a vállalat eszközeihez és hálózatához, hogy átfogó üzleti és adózási kérdésekben tudják segíteni a globális ügyfeleket Magyarországon kívül.