Elkészült az Intretech első magyarországi egysége Kapuváron - VIDEÓRIPORT

Elkészült az Intretech első magyarországi egysége Kapuváron - VIDEÓRIPORT

Elkészült az Intretech első magyarországi egysége Kapuváron

Elindult a termelés a kínai elektronikai nagyvállalat, a Xiamen Intretech első magyarországi üzemében. A 28,75 millió euró beruházással felépült gyártóegységben az intelligens, magas szinten automatizált Ipar 4.0-ás technológiák telepítése mellett 200 új munkahely is létrejön. A beruházás második üteme – amelynek keretében egy második gyártócsarnok létesül – 2020-ban indul.

A hsziameni központú Xiamen Intretech 2011 májusában jött létre. A kínai elektronikai vállalat többek között az intelligens megoldások (smart home, vezérlés, fogyasztói elektronikai termékek), a robotrendszerek és az automatizálás területein tevékenykedik, világszerte 3700 munkavállalót foglalkoztatva.

A WINK csoport közreműködésének köszönhetően a Xiamen Intretech beruházásával egy, az intelligens megoldások, a robotrendszerek és az automatizálás területén aktív kínai nagyvállalat választotta Magyarországot. Az első ütemben felépült gyártócsarnokban az autóipar és az elektronikai szektor mellett számos más ágazat számára is készülnek majd részegységek, illetve készre szerelt termékek.