Rekord sebességgel megvalósult gyárbővítést ünnepel a Bürkle Debrecenben

Rekord sebességgel megvalósult gyárbővítést ünnepel a Bürkle Debrecenben

bürkle logo

Felvatták a Bürkle Hungary Kft. új gépgyártó üzemét, amely mintegy 1 millió eurós beruházással valósult meg és a tervek szerint 20-30 új munkahelyet hoz létre. A felületi technológiák globális vezető vállalata, a németországi székhelyű Robert Bürkle csoport így immár több, mint ötezer négyzetméteren tud termelni magyar telephelyén.

A vállalatcsoport elsősorban a fafeldolgozóiparnak, valamint az elektronikai, PV és járműipari szektornak gyárt gépeket. Főbb termékei közé tartoznak a présgépek, lamináló rendszerek és felületkezelő gépek.

A debreceni egység a Bürkle negyedik gyártóüzeme, amely 2019-es létesítése óta a vállalatcsoport egyik legfontosabb európai gyártóbázisává vált. A helyi munkaerő alkatrészek, gépek és szállítórendszerek összeszerelésére szakosodott.

bürkle szalag

A Bürkle debreceni gyára kulcsfontosságú a cég működésében

Szeretnénk köszönetet mondani az egész csapatunknak az elmúlt három évben tanúsított elkötelezettségéért, és azért, hogy az új telephelyet rekordidő alatt, ezekben a kihívásokkal teli időkben sikerült beindítani

– mondta Olaf Hartwig, a Robert Bürkle cégcsoport operatív vezérigazgatója.

olaf hartwig

Olaf Hartwig a csapatmunkát és a hatékonyságot méltatta

A vállalat célja összetettebb és egyedi vevői igényeket is kiszolgáló komponensek, gépegységek, valamint berendezés részek gyártása. A mostani bővítés tökéletesen szolgálja ezt a célt.

A több, mint 5 000 négyzetméteres, világszínvonalú termelésre, tesztelésre és adminisztrációs feladatokra alkalmas létesítményünkben vonzó munkakörülményeket kínálunk

– tette hozzá Laczkó Gábor, a Bürkle debreceni gyárának vezetője.

laczkó

Laszkó Gábor gyárigazgató optimista a cég jövőjét illetően

Olaf Hartwig szerint ezzel a bővítéssel a Bürkle nagyon fontos mérföldkőhöz érkezett a versenyképesség irányában, mindenekelőtt a faipari szegmensben.

Folyamatosan dolgozunk a helyi beszállítók minél szélesebb körű bevonásán, ezáltal pedig költséget takarítunk meg, és növeljük rugalmasságunkat a Bürkle ügyféligények valamennyi kontinensen történő kiszolgálása érdekében

– összegzett az operatív vezérigazgató.