Versenyképesség-növelő beruházás: Ismételten módosul a beruházás befejezési határidő

Versenyképesség-növelő beruházás: Ismételten módosul a beruházás befejezési határidő

A koronavírus-járvány következtében szükségessé vált versenyképesség-növelő támogatásról szóló 7/2020. (IV. 16.) KKM rendelet 2021. december 23-án hatályba lépett módosításának értelmében azon pályázatok esetében nyílik lehetőség a beruházási határidő meghosszabbítására legkésőbb 2022. április 30-ig, amely pályázatok esetében a rendelet módosításának hatálybalépését megelőzően a támogatói okiratban előírt beszámoló nem került benyújtásra.

A határidő módosítására egy egyoldalú kötelezettségvállalási nyilatkozat benyújtásával van lehetőség, amely benyújtását követően a nyilatkozatban megjelölt támogatói okiratban foglalt kötelezettségvállalások és az arra vonatkozó határidők válnak irányadóvá az adott támogatási jogviszony vonatkozásában.

Amennyiben élni kívánnak a határidő hosszabbítási lehetőséggel, kérjük, hogy a lenti linkről letötlhető dokumentumot 2022. január 31-ig kitöltve és cégszerűen aláírva, postai úton szíveskedjenek HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség Nonprofit Zrt. (1055 Budapest, Honvéd u. 20.) részére eljuttatni. Határidőn túl beérkező nyilatkozatokat a fent hivatkozott rendelet értelmében nem áll módunkban figyelembe venni.

Nyilatkozat link