Ősszel is elindul a HIPA Tőkeakadémia - Programterv és jelentkezési lap

Ősszel is elindul a HIPA Tőkeakadémia - Programterv és jelentkezési lap

2018. 10. 25.

HIPA Tőkeakadémia 2018/2, őszi képzés

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tőkebevonási ismeretek témában tanfolyamot szervez 2018 őszén ezúttal már nyolcadik alkalommal. A korábbiaktól eltérően a tanfolyamot négy héten keresztül egy napos bontásban, budapesti helyszínen tartjuk. A Tőkeakadémia célja a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adunk át, befektetési fókusszal.

  • Szeretné tudni milyen pénzügyi források állnak cége rendelkezésére?
  • Segítségre lenne szüksége üzleti terve elkészítéséhez?
  • Vonzóvá tenné vállalatát potenciális partnerei számára?
  • Kíváncsi rá, hogyan találhat a befektetőt vállalkozásához?
  • Érdekli, milyen feltételekkel léphet cége tőzsdére?

... akkor a Tőkeakadémia Önnek szól!

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A szakmai ismereteket a tréner mellett tőkebevonásban illetékes meghívott szakértők, befektetők, illetve a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az ABSOLVO CONSULTING Kft. vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. Kerekasztalos szekciókban lehetőség nyílik aktív befektetők felé közvetlen kérdéseket intézni.

A HIPA Tőkeakadémia szakmai képzési programjában a BÉT 2018-ban is szakmai közreműködő partnerként vesz részt.

2018. tavaszi képzés néhány résztvevőjének visszajelzései visszajelzései:

A vállalkozó, amikor befektetőt keres, hajlamos túlértékelni a tudását, a projektjét, a lehetőségeit és ez gyakran kudarcélményhez, adott esetben bukáshoz vezet. Jó volt találkozni egy "másfajta" szemlélettel, amely alapján valóban fel lehet készülni a befektetési fázisra, leszámolva az illúziókkal és ködös álmokkal. Örülök, hogy részt vehettem a képzésben és az itt hallottak, tanultak alapján a már futó projektjeimet is más szemmel nézem.

- Dr. Fedor Ferenc, ügyvezető, GEOCHEM Kft.

Színvonalasan szervezett, változatos tartalmú, hasznos ötletekkel fűszerezett képzési anyagot kaptunk. Szinte kikapcsolódva kaptunk olyan magas színvonalú képzést, amit beépítettünk a terveinkbe, stratégiánkba. Felkészülten állunk elébe egy esetleges tőkebefektetésnek, amely felgyorsítja vállalati növekedésünket, hatékonyságunkat.

- Boronkay Anasztázia, ügyvezető, PRI-MO-RA 2000 Kft.

A program négy napján a vállalkozás érettségi fázisain keresztül nézzük meg, hogy mire van szüksége a vállalkozásnak a tőkebevonásra való minél alaposabb felkészüléshez. A négy nap során vendégeink lesznek a különböző fázisban, érettségben lévő vállalkozások iránt érdeklődő befektetők. Szakemberek segítségével kitérünk a befektetői szerződés részleteire, a befektetői prezentáció szempontjaira, a szervezetfejlesztés jelentőségére, befektetők és tőkebevonásban már tapasztalt cégek gyakorlati tapasztalataira.

Az esemény helyszíne: Falk1 Rendezvényközpont, 1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

A részvétel térítésmentes, de regisztrációs biztosíték megfizetéséhez kötött. A regisztrációs biztosíték összege 30.000 Ft, melyet a résztvevő a tréning elvégzését követően visszakap. A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, beérkezési sorrendben!

A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Letölthető dokumentumok:

Programterv

Jelentkezési lap

Jelentkezési határidő: 2018. november 8.

Bővebb információ:

Holly Sára

[email protected]

06-1-872-6584

A program változtatásának jogát fenntartjuk.