A mega trendnek számító automatizációhoz szükséges berendezések Magyarországon készülnek − Hogyan volt képes a Knapp rekord idő alatt beindítani magyar operációját

A mega trendnek számító automatizációhoz szükséges berendezések Magyarországon készülnek − Hogyan volt képes a Knapp rekord idő alatt beindítani magyar operációját

2024. 03. 27.

#HIPA #Podcast #KNAPP #Automatizáció #Versenyképesség

A Knapp AG jóval több, mint egy raktárautomatizációs berendezéseket gyártó cég. Egy technológiai vállalatról van szó, amely amellett, hogy megoldásokat kínál ügyfeleinek, hosszú távon szorosan együttműködik velük, hogy kiszolgálja automatizációval kapcsolatos igényeiket. Jörg Bergmann működésért felelős alelnök arra is magyarázattal szolgált, hogy a technológiai fejlődés miért nem csökkenti az emberi erőforrás iránti szükségletet, hogyan sikerült a lokációválasztás megkezdésétől számítva mindössze egy éven belül befejezniük beruházásukat, és miért véli úgy, hogy a HIPA által nyújtott támogatás valóban kivételes.

A befektetők szoros határidőkkel dolgoznak. Amit azonban a Knapp AG elért, az még egy osztrák cégtől is bámulatba ejtő, ahol pedig elvárás a hatékonyság. A vállalat mindössze egy évvel azután volt képes megnyitni nemesvámosi raktárautomatizációs berendezéseket gyártó üzemét, hogy megkezdődött a lokációválasztás folyamata.

További hozzáadott értéket jelent, hogy a Knapp egy olyan vállalat helyét vette át a településen, amely tönkrement, ezáltal pedig több száz munkahelyet kellett megmenteni.

Jörg Bergmann a többi között ennek kihatásairól beszélt.

Hallgassa meg a teljes adást, és tudja meg:

  • miben nyújt különlegeset a HIPA ügyféltámogatás terén a többi hasonló ügynökséghez képest
  • vajon a Knapp tervez-e olyan ember formájú robotokat gyártani, mint amilyenek az Amazonnál vannak üzemben
  • hogyan képes egy Knapp formátumú cég profitálni az automatizációból és
  • vajon Bergmann úr újból vállalkozna-e a magyarországi beruházásra, ha úgy alakulna

Spotify: https://bit.ly/3x69HWV

Apple: https://bit.ly/3PDapBn

Google: https://bit.ly/3vqxh05

Ne felejste el követni és értékelni a műsort! Hozzáfűzni valój van? Küldjön üzenetet erre a címre: [email protected].