Magyar recept: hogyan váltsuk az elektromos átállás kihívásait lehetőségekre? - IAA Mobility 2023 Special Edition

Magyar recept: hogyan váltsuk az elektromos átállás kihívásait lehetőségekre? - IAA Mobility 2023 Special Edition

2023. 10. 02.

#HIPA #IAA Mobility #Podcast #e-mobilitás #Automotive

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a HIPA saját gyártású podcast sorozata, amelynek első adását Münchenben rögzítettük.

A HIPA legújabb formátumú kommunikációs csatornájaként elindítottuk a HIPA saját gyártású podcast sorozatát. Az első epizódot szeptember elején rögzítettük Münchenben, ahol a HIPA a világ legnagyobb járműipari expoján képviselte Magyarországot. Az angol nyelvű pilot adásból kiderül, hogy milyen magyar innováció segíthet a távolból megszüntetni az elakadt önvezető autók problémáját San Franciscóban, mi a jelentősége a BMW Group Neue Klasse modelljének, és hogyan jeleskedik Magyarország a fenntarthatóság terén. Az adásban megszólal többek között Joó István vezérigazgató úr, és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter úr is. A műsorvezető Hörömpöli-Tóth Levente.

Hamarosan érkezik a következő adás Giacomo Pendrazinivel, a KOMETA vezérigazgatójával, majd Didi Caldwell, a Global Location Strategies vezetője enged betekintést a világ befektetési folyamataiba, a befektetési helyszínek nemzetközi versenyébe.

Ne felejtse el követni és értékelni a műsort. Hozzászólna? Írjon nekünk a [email protected] címre.