A TK Elevator új szolgáltatóközpontot nyit Budapesten - VIDEÓRIPORT

A TK Elevator új szolgáltatóközpontot nyit Budapesten - VIDEÓRIPORT

2021. 06. 29.

A városi mobilitásra szakosodott TK Elevator Budapesten hozza létre új üzleti szolgáltató központját. A Solution Center Europe (SCE) nevet viselő központ meghatározott pénzügyi és HR szolgáltatásokat fog nyújtani a vállalatcsoport európai és afrikai tevékenységéhez. A cég tervei szerint az alkalmazottak létszáma az első 12 hónapban eléri majd a 70-et, a következő két év során pedig várhatóan 220-ra növekszik a munkahelyek száma.

Az elmúlt évtizedekben a TK Elevator vezető szerepet ért el a világ felvonóvállalatai között, majd 2020 augusztusában függetlenné vált a thyssenkrupp AG csoporttól. A vállalat 50 000 alkalmazottal több mint 100 országban szolgál ki ügyfeleket. A termékportfólió a lakossági és üzleti épületek általános felvonóitól a legmodernebb felhőkarcolók élvonalbeli, teljesen testreszabott felvonómegoldásaiig terjed. Emellett a mozgólépcsők, mozgójárdák, utasbeszállító hidak, valamint lépcső- és platformliftek is a portfólió részét képezik.

A Budapesten létrejövő új központban az angol és német nyelvek mellett előreláthatólag számos további nyelven biztosítanak majd segítséget a TK Elevator ügyfelei számára. A vállalat tervei szerint az első 12 hónapban az SCE megközelítőleg 70 alkalmazottat foglalkoztat majd, az ezt követő két évben ez a szám 220-ra nőhet; a szakmai képességek fejlesztésére irányuló folyamatokhoz pedig több mint 900 millió forint értékű képzési projektet indítanak.