Budapesten nyit új Globális Szolgáltató Központot az EY - VIDEÓRIPORT

Budapesten nyit új Globális Szolgáltató Központot az EY - VIDEÓRIPORT

2021. 11. 25.

Az EY Global Delivery Services (EY GDS) új, globális szolgáltató központot hoz létre Budapesten, ahol a tevékenység fókuszában az adótanácsadással kapcsolatos szolgáltatások lesznek. Az EY GDS budapesti központja elsősorban az EMEIA országokban működő EY vállalatokat fogja támogatni. A vállalat 2024 végéig 500 munkavállaló felvételét tervezi az új központba, mely kapcsán képzési programot valósít meg közel 770 millió forint értékben.

A londoni székhelyű EY a Big 4 tagja, a világ négy kiemelkedő könyvvizsgáló és üzleti tanácsadó cégeinek egyike, több mint 700 irodával világszerte több mint 150 országban van jelen. Az EY GDS az EY vezető szolgáltatásainak fontos eleme.

A Magyarországon 1993 óta jelen lévő EY új, budapesti globális szolgáltató központjának létrehozásáról döntött. A vállalat 2024 végéig 500 munkavállaló felvételét tervezi az új központba. A tevékenység fókuszában az adótanácsadással kapcsolatos szolgáltatások lesznek. Az új központ létrehozása kapcsán a vállalat 282 fő részvételével képzési programot valósít meg mintegy 770 millió forint értékben.

Az EY GDS budapesti központja elsősorban az EMEIA országokban működő EY vállalatokat fogja támogatni. A budapesti a GDS ötödik európai irodája, amely a kontinensen történő terjeszkedés egyik fontos mérföldköve is.

A GDS Adó csapat részeként az EY GDS Magyarország kollégái szorosan együtt dolgoznak majd az EY nemzetközi munkatásaival, hozzáféréssel a vállalat eszközeihez és hálózatához, hogy átfogó üzleti és adózási kérdésekben tudják segíteni a globális ügyfeleket Magyarországon kívül.