Jelentős termelékenységnövekedést ígér az evosoft Hungary új K+F fejlesztése

Jelentős termelékenységnövekedést ígér az evosoft Hungary új K+F fejlesztése

2024. 05. 06.

A német tulajdonú evosoft Hungary Kft. 8,4 millió eurót ruház be nagyszabású K+F projektjébe, amely a vállalat legújabb hajtástechnikai termékcsaládjához kapcsolódik. A beruházás 75 új munkahelyet teremt.

Az evosoft Hungary Kft. a Siemens Advanta tagjaként évek óta Magyarország vezető szoftverfejlesztő vállalata és kiemelkedő szerepet tölt be a Németország felé irányuló szoftverexportban.

Az előkelő pozícióját folyamatos beruházásokkal is biztosító vállalat fejlesztése a legújabb generációs hajtástechnikai termékcsaládhoz kapcsolódik, amely lehetővé teszi a virtuális beüzemelést még a tényleges fizikai munkálatok megkezdése előtt. Ezzel a piacon már elérhető innovatív megoldással idő- és költséghatékony módon valósítható meg különböző gyártóegységek üzembe helyezése és növelhető a termelékenység.

A 8,4 millió euró volumenű projekt két helyszínen, Budapesten és Miskolcon összesen 75 új munkahelyet teremt. Az evosoft Hungary projektje korábban elnyerte „Az év innovatív termék befektetése díjat” a HIPA „Év befektetője” idei gáláján.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán