Kettő magyarországi üzleti szolgáltató központot díjaztak az idei CEE Business Services Summit & Awards gálán

Kettő magyarországi üzleti szolgáltató központot díjaztak az idei CEE Business Services Summit & Awards gálán

2023. 03. 14.

Az üzleti szolgáltató központ (BSC) szektor magas rangú vezetői tizenegyedik alkalommal találkoztak a lengyelországi Varsóban, ahol az ágazat régiós seregszemléjén, a CEE Business Services Summit & Awards-on megválasztották az év legjobbjait. Az eseményen a magyar ökoszisztéma képviseletében a Trivium Packaging BSC Kft. és az ExxonMobil Hungary kapott elismerést.

Mintegy 103 üzleti szolgáltató központ 317 vezetője vett részt a legjobb BSC-ket díjazó régiós CEE Business Services Summit & Awards rendezvényen, ahol 117 döntőbe jutott vállalat versenyzett 27 kategóriában.

A magyar BSC közösség két győztesnek örülhetett. A Trivium Packaging BSC Kft. a legjobb magyarországi BSC-nek járó “Business Services Firm – Hungary” díjat kapta, míg az ExxonMobil Hungary a legjobb régiós munkáltatói branding kezdeményezést jegyző “Top Employer Branding Initiative – CEE” elismerésben részesült. Mindkét cég a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) ügyfele és többek között arról ismertek, hogy jelentős képzési programokat hajtottak végre. A Trivium egyedül több mint 101 millió forintot költött képzésre 2021 és 2023 között.

A díjátadó gálát kétnapos konferencia előzte meg, ahol 47 panelrésztvevő és előadó szólalt meg. A HIPA megragadta az alkalmat, hogy megossza a résztvevőkkel Magyarország értékajánlatát, így többek között a munkaerő- és vidékfejlesztéssel kapcsolatos pilot projektekről is esett szó. Az előadásban szó esett a HIPA folyamatban lévő projektjeiről, valamint különös hangsúlyt kapott, hogy a nagy magyar egyetemi városok milyen hatalmas munkaerő-tartalékot kínálnak a jövőbeli BSC beruházások számára.

Böngésszen a gálán és a konferencián készült fotók között a linkre kattintva.