Új irodájával erősíti jelenlétét a CallComm

Új irodájával erősíti jelenlétét a CallComm

2024. 05. 24.

Átadták a CallComm Zrt. új irodáját Nyíregyházán, amelyet a vállalat a Nyíregyházi Egyetem épületében alakított ki. A 2,7 millió euró összértékű beruházás keretében az operáció 100 új munkahelyet teremtett, valamint 150 munkavállaló részére indította el szakmai és idegennyelvi képzési programját, amely a jövőben megnyitja a kaput a cég nemzetközi piacra lépése előtt.

A 2015-ben alapított, nyíregyházi székhelyű CallComm Zrt. a régió meghatározó telemarketing szolgáltatója, Magyarország egyetlen, tőzsdén is jegyzett call center cégének, az eSense Nyrt.-nek 100%-ban tulajdonolt leányvállalata. A társaság nyíregyházi és miskolci irodáiban telefoninformációs szolgáltatások nyújtására specializálódott, magyar nyelven. Portfóliója felöleli a kimenő és bejövő telefonhívások kezelésének teljes palettáját, az ügyfélszolgálatok és információs vonalak kialakításától kezdve, a telefonos értékesítésen, kintlévőség kezelésen keresztül, a piackutatáson át az adattisztításig.

Az ügyféloldalról érkező megnövekedett piaci igényekhez alkalmazkodva, a megvalósult 2,7 millió eurós beruházás nyomán a CallComm új, a Nyíregyházi Egyetem épületébe kialakított irodájának átadásával 100 fővel bővülhetett az operáció teljes munkavállalói létszáma.

A beruházással együtt megvalósított képzési program új korszakot hoz a magyar tulajdonban lévő vállalat életébe: a szakmai kompetenciák folyamatos fejlesztése mellett a munkavállalók magas szintű nyelvi oktatásban részesülnek, amellyel megnyílik az angol nyelvtudást igénylő  projektek elnyerésének lehetősége is. A CallComm ezzel is tovább erősíti piaci szerepét a szektorban.