2018 tavaszán is HIPA Tőkeakadémia - Jelentkezési lap
HIPA

2018 tavaszán is HIPA Tőkeakadémia - Jelentkezési lap

2018. 04. 06.

2018 tavaszán is lesz HIPA Tökeakadémia

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) tőkebevonási ismeretek témában tanfolyamot szervez 2018. tavaszán, ezúttal már hetedik alkalommal. A tanfolyamot a már jól ismert kétszer kétnapos bontásban, vidéki helyszínen tartjuk. A Tőkeakadémia célja a magyar vállalkozások forrás-, illetve tőkebevonási ismereteinek, képességeinek fejlesztése, ezen keresztül pedig a befektetéseket vonzó tulajdonságaik javítása. A képzés során korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismereteket adunk át, befektetési fókusszal.

  • Szeretné tudni milyen pénzügyi források állnak cége rendelkezésére?
  • Fejleszteni szeretné prezentációs készségeit?
  • Segítségre lenne szüksége üzleti terve elkészítéséhez?
  • Vonzóvá tenné vállalatát potenciális partnerei számára?
  • Kíváncsi rá, hogyan találhat a befektetőt vállalkozásához?
  • Érdekli, milyen feltételekkel léphet cége tőzsdére?

... akkor a Tőkeakadémia Önnek szól!

A képzés elsősorban olyan cégeknek, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A cégek a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek. A képzés workshopjait tréner vezeti. A HIPA Tőkeakadémia szakmai képzési programjában a BÉT szakmai közreműködő partnerként vesz részt már másik éve. A szakmai ismereteket bővítését a tréner mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, ill. a HIPA illetékes munkatársai végzik. Az előadások mellett, az ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. A résztvevőknek alkalmuk nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozók, befektetők tapasztalatait, javaslatait. A résztvevőknek alkalmuk lesz továbbá cégük, projektjük prezentálására, melyre vonatkozóan szakmai visszajelzéseket is kapnak a trénerektől: többek között a hazánkban nemrég sikeres akvizíciót megvalósító nemzetközi befektető cég - MCI Capital - képviselője is vendége lesz programunknak.

Daday Attila, FINATECH Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. részéről vett részt 2017. novemberi képzésünkön:

Hasznos és sokoldalú volt a négynapos tréning. Az előadók, az előadások, a programok, a workshopok, a témák és a szervezés, valamint a helyszín tökéletes volt. Köszönöm, hogy ott lehettem!

Koncz Zoltán, LKW Blattfeder Zrt, az igazgatóság elnöke:

Korábban főként az interneten tájékozódtam, hogy mivel is jár egy kockázati tőkebefektetés, de nem volt tiszta a kép, ezért jelentkeztem a HIPA Tőkeakadémiára, ami rendkívül érdekes és hasznos volt: profi előadók, már exitelt cégtulajdonosok, a start up világból ismert nevek és a BÉT képviselői is érdekes prezentációkat tartottak és a szünetekben a kérdésekre valamennyien személyesen is válaszoltak. Nem sokkal a tanfolyam elvégzése után jutottam egy befektetővel az üzleti terv véglegesítéséhez és Term Sheet fázisba, amit már a tanfolyamon tanultak alapján tudtam tárgyalni. Az aláírás után pedig a jogi és pénzügyi átvilágítás sem okozott problémát, mivel az is külön fejezet volt a Tőkeakadémián, azt is rutinosan vette a cégem.

Tervezett tematika:

  • 2018. május 30-31.: Tőkebevonási alapok, pénzügyi lehetőségek, üzleti tervezés, piaci pozícionálás, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és ELITE program
  • 2018. június 13-14.: Tőkebevonási folyamat, cégértékelés cégprezentáció, exit, start up inkubátorok, cégértékesítés, tőkebefektetések, case studyk

Az esemény helyszíne:

Hotel Visegrád (2025 Visegrád, Rév u. 15.)

Részvételi díj:

  • 45.000 HUF + ÁFA/fő – amennyiben jelentkezését megküldi május 25-ig és a díjat a rendezvény időpontjáig átutalja.

A részvételi díj tartalmazza a teljes tréningen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

A programra korlátozott számú jelentkezést tudunk elfogadni, beérkezési sorrendben! A programra jelentkezni a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2018. május 25.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Programterv

Jelentkezési lap

Bővebb információ:

Holly Sára

[email protected]

06-1-872-6584

www.hipa.hu

A program változtatásának jogát fenntartjuk.