Budapest

Rólunk

Köszöntöm Önt a HIPA Nemzeti Befektetési Ügynökség honlapján. Weboldalunkat úgy állítottuk össze, hogy minden szükséges információt megtalálhasson Magyarországon tervezett beruházásához, legyen szó akár zöldmezős befektetésről, vagy meglévő termelőkapacitásának bővítéséről.

A vállalkozásbarát üzleti környezet, Európa egyik legversenyképesebb adózási rendszere, a képzett munkaerő és a kedvező támogatási lehetőségek révén Magyarországon az elmúlt években sorra megdőltek a beruházási rekordok.

2014-es létrehozása óta a HIPA 1.914 pozitív beruházási döntésben közreműködött, amely révén 36 milliárd eurónyi beruházási volumen és több mint 130 ezer új munkahely jött létre országszerte. 2022-ben pedig minden korábbi beruházási rekordot megdöntöttünk, hiszen 92 projekt keretében 6,5 milliárd eurónyi beruházásról született döntés.

Munkatársaimmal azon dolgozunk, hogy egyablakos szolgáltatási modellünkön keresztül Ön és vállalkozása a lehető leggyorsabb és legprofesszionálisabb segítséget kapja beruházásához.

Személyre szabott pénzügyi támogatási ajánlatainkon túl felkutatjuk Önnek a legoptimálisabb beruházási helyszíneket, összegyűjtjük a döntéshozatalhoz szükséges munkaügyi, és adózási információkat, közreműködünk a szükséges közműfejlesztések előmozdításában, illetve közvetítünk a kormányzat és a vállalkozások között.

Mindezt világszínvonalon tesszük, amit nemcsak a számtalan ügyfél visszajelzése támaszt alá, hanem az is, hogy a HIPA már számos rangos elismerésben részesült. Többek között kétszer elnyertük a rangos dubaji befektetői seregszemle, az AIM régiós díját, az „Investment Award of the Region”-t, valamint háromszor kerültünk a Site Selection Magazine listáján a legjobb befektetési ügynökségek közé.

Ne várjon tovább, kezdje velünk magyarországi befektetői utazását!

Joó István, HIPA vezérigazgató
Joó István, HIPA vezérigazgató
befektetésösztönzésért és kiemelt magyarországi nagybefektetések megvalósításáért felelős kormánybiztos