A JYSK óriásberuházása a regionális térképre helyezi a cég új ecseri elosztóközpontját

A JYSK óriásberuházása a regionális térképre helyezi a cég új ecseri elosztóközpontját

2022. 11. 04.

jysk

A JYSK 200 millió eurós beruházás keretében megvalósult ecseri elosztóközpontja új fejezetet nyitott a dán áruházlánc regionális jelenlétében. Magyarország legnagyobb egyterű logisztikai központja, amely több mint 200.000 raklapnyi kapacitással rendelkezik, a horvát, szlovák és szlovén piacot szolgálja ki, és 300 új munkahely mellett a későbbiekben további munkatársak felvételét is előrevetíti.

A dán JYSK Csoport 48 országban van jelen több, mint 3.200 áruházzal és webshoppal, Magyarországon pedig 2004 óta működik. Az ecseri telephely most jelentős bővítésen ment keresztül egy 200 millió eurós beruházásnak köszönhetően. Ennek megfelelően az új létesítmény teljes területe 143 ezer négyzetmétert tesz ki, amely hetente akár 300 kamion fogadására lesz képes néhány hónapon belül.

A raktárkapacitás 209 ezer palettát takar, ami azt jelenti, hogy Magyarország legnagyobb egyterű elosztóközpontja jött ezáltal létre. Az újonnan kibővített, automatizált logisztikai bázis 220 üzletet lát el áruval négy országban. Júliusban Horvátország lett ez az egyik célpont, majd Szlovénia és Szlovákia következett a sorban az ősz folyamán.

Az ecseri dolgozók fő feladata, hogy az üzletek számára készítsék össze a termékeket, de egyre nagyobb számban foglalkoznak online megrendelések összeállításával is.

Kapcsolódó cikkek