A KOSTAL Budapesten hozza létre első globális üzleti szolgáltató központját - VIDEÓRIPORT

A KOSTAL Budapesten hozza létre első globális üzleti szolgáltató központját - VIDEÓRIPORT

2022. 05. 24.

kostal

Új üzleti szolgáltató központot (BSC) hoz létre Budapesten a világ egyik vezető járműipari beszállítója, a KOSTAL Csoport, amely ezzel mintegy 360 magasan képzett embernek ad munkát. Az irodalétesítmény a cégcsoport európai és globális tevékenységeinek támogatásában fog kulcsszerepet játszani. 

A német családi tulajdonban álló KOSTAL története 1912-ben kezdődött, hogy az évek során előbb megkerülhetetlen járműipari beszállítóvá, mára pedig egy olyan globális mérnöki és gyártási tevékenységekkel foglalkozó vállalattá nője ki magát, amely 21 országban több, mint 18.000 embert foglalkoztat.

A folyamatosan növekvő KOSTAL eltökélt abban, hogy megtegye a fejlődését szolgáló következő lépést, ezért létrehozza története első globális multifunkciós BSC-jét, hogy egy tető alá hozzon egy sor szolgáltatást, így többek között az IT, a pénzügyek, az értékesítés, a HR vagy éppen a logisztika területén. Mindez történik annak érdekében, hogy az alaptevékenység tisztán az ügyfélközpontú funkciókra összpontosíthasson.

A zászlóshajóként számon tartott központ célja, hogy maximalizálja a cégcsoport üzleti folyamatainak hatékonyságát.

Nemcsak azért választottuk Magyarországot erre a beruházásra, mert úgy gondoljuk, hogy a magyar kultúra jól illeszkedik az értékeinkhez, hanem azért is, mert tudjuk, hogy Magyarország a tehetségek inkubátorháza

– mondta Andreas Kostal, a vállalatcsoport elnöke.

Andreas Kostal

Az üzleti szolgáltatóközpont létrehozása a KOSTAL hosszú távú stratégiáját tükrözi, amely generációkban gondolkodik, nem negyedéves jelentésekben. Ehhez igazodnak a leendő kollégákkal szemben megfogalmazott elvárások is, hiszen elsősorban kreatív, az eddigi normákat megkérdőjelezni merő, és akaró szakembereket keresnek, akik szívesen fedeznek fel új utakat és kihívásokat.

Azok a cégek esélyesek igazán a fejlődésre, amelyek elég bátrak kockázatot vállalni. A KOSTAL generációk óta elkötelezett a fenntarthatóság és a felelős erőforrás-felhasználás mellett, termékeinkkel aktívan mozdítjuk a világot egy fenntarthatóbb jövő felé. Ez az előrehaladásra és innovációra való törekvés alakította üzleti egységeink tevékenységét, és vezetett el minket ehhez az izgalmas mérföldkőhöz ma

– tette hozzá Andreas Kostal.

Kapcsolódó cikkek