Ózdon bővít Európa vezető jakuzzi gyártója - VIDEÓRIPORT

Ózdon bővít Európa vezető jakuzzi gyártója - VIDEÓRIPORT

2020. 10. 07.

Európában már piacvezető a magyar Wellis

A wellnessberendezéseket gyártó magyar cég, a Wellis új gyártási központot nyit Ózdon, masszázsmedence gyártókapacitásának bővítése érdekében. Az új gyártósorok telepítése mellett felépítenek egy 20.000 négyzetméteres raktárat is. Az alig több mint egy év alatt megvalósuló, közel 8,5 milliárd forintos beruházással 800 új munkahelyet teremtenek.

A Wellis Magyarország Zrt. magyar gyártóként ma már piacvezető szerepet tölt be nem csak a hazai, de az európai wellnessberendezéseket gyártó és forgalmazó cégek sorában. A kezdeti importtermékekből álló kínálatot saját fejlesztésű és gyártású wellness termékek váltották fel. Gyártócsarnokaiban több soron, robottechnikával készülnek a kádak és masszázsmedencék. Mostanra ők adják el a legtöbb kültéri pezsgőmedencét Európában. A piaci igényeket jelenleg mintegy 600 fős dolgozói csapat szolgálja ki.

Wellis

A növekvő piaci igényekkel lépést tartva a cég a kezdetektől dinamikusan fejlődik, ezért következő lépéseként az új telephelyen automata gyártósorokat üzemelnek be, emellett egy modern, automatizált, 20.000 négyzetméteres raktárat is felépítenek a szomszédos telken. A projekt nem titkolt célja a növekvő piaci igények kielégítése mellett a Wellis meglévő piaci részesedésének növelése, akár az Amerikai Egyesült Államok piacán.

Kapcsolódó cikkek