Masszázsmedence gyártókapacitást bővít a Wellis Ózdon - VIDEÓRIPORT
HIPA

Masszázsmedence gyártókapacitást bővít a Wellis Ózdon - VIDEÓRIPORT

2022. 02. 07.

wellis

Új gyártási központot hoz létre a Wellis Magyarország Zrt. 5,7 millió eurós beruházás keretében. Az Ózdon megvalósuló projekt 100 munkahelyet teremt, amelynek köszönhetően a cég jelentősen növelheti világpiaci részesedését a masszázsmedence szegmensben.

A Wellis Magyarország Zrt. egy 100%-ban magyar tulajdonú társaság, amely organikus növekedésének köszönhetően kizárólagos magyar gyártóbázisra építve a masszázsmedencék európai piacán piacvezetővé, világszinten pedig az öt legnagyobb szereplő egyikévé vált az elmúlt évek fejlesztéseinek eredményeképpen.

Masszázsmedencéik a legmodernebb, robottechnológiával felszerelt gépészettel készülnek. A cég rövid- és középtávú célja a jelenlegi, mintegy ötven partnert felölelő amerikai hídfőállásain túl további piaci részesedés megszerzése.

A bejelentett beruházással a korábbi fejlesztések folytatatásaként immár a harmadik gyártósor épül ki, amely autóipari mintára szinte teljesen automatizált lesz. A legmagasabb ügyféligények kiszolgálását több új minőségellenőrző állomás segíti. Emellett jelenleg is zajlik egy automatizált 20.000 m2-es raktár kialakítása.

Kapcsolódó cikkek