Már 15 éves sikertörténet az ExxonMobil és Magyarország együttműködése - VIDEÓRIPORT

Már 15 éves sikertörténet az ExxonMobil és Magyarország együttműködése - VIDEÓRIPORT

2019. 06. 21.

Romke Noordhuis, az ExxonMobil BSC Hungary ügyvezetője

Ünnepi rendezvényen köszönte meg partnereinek és legrégebbi kollégáinak az elmúlt másfél évtized magyarországi eredményeit az ExxonMobil. Az amerikai egyesült államokbeli vállalat budapesti üzleti szolgáltató központja a 2004-es indulás óta több mint ötszörösére növekedett létszámmal nyújt elsősorban pénzügyi és kontrolling támogatást az anyavállalat számára.

Az ExxonMobil Corporation a világ legnagyobb, nemzetközi tőzsdei olaj- és gázipari vállalata, amely több mint 100 országában, 6 kontinensen van jelen és több mint 70 000 főt foglalkoztat.

A budapesti iroda 2004-ben néhány száz fővel kezdte működését és mára egy 1700 kollégát foglalkoztató nagyvállalattá nőtte ki magát. A munkatársak számának növekedése mellett a feladatkörök is évről évre bővülnek, mára egyre fontosabb szerepet tölt be az egység az ExxonMobil globális hálózatában.

A budapesti üzletsegítő központ szakemberei elsősorban az európai, afrikai és közel-keleti régiókra koncentrálva, 9 nyelven támogatják az ExxonMobil üzleti folyamatait, mindemellett több olyan részleg is működik itt, mely az anyavállalat globális munkájában vesz részt. A magyarországi központ elsősorban a kontrolling, a könyvelés, az informatika, az ügyfélszolgálat és az adózási területeken támogatja a cégcsoport munkáját.

Kapcsolódó cikkek