A Bosch Magyarországot választotta közép-kelet-európai SSC központjának helyszínéül - VIDEÓRIPORT

A Bosch Magyarországot választotta közép-kelet-európai SSC központjának helyszínéül - VIDEÓRIPORT

2021. 04. 12.

boschÚjabb fontos feladatot hoz Magyarországra a Bosch: a vállalat Vecsésen létesíti új szolgáltató központját, ahonnan első lépésként öt közép-kelet-európai ország HR támogatását biztosítják. A Pest megyei városban 225 új munkahelyet teremtő beruházás több mint 6 milliárd forintból valósul meg.

A Bosch-csoport 2019-ben világszinten új üzletágba rendezte az alaptevékenységét támogató folyamatokat nyújtó szervezeti egységeket. Ennek az átalakulásnak a következő lépése a közép-kelet-európai SSC szervezetének felépítése, amely a világszinten már korábban létrehozott hasonló egységek szervezeti egységéhez csatlakozik.

Újító digitális megoldásainak és automatizált folyamatainak köszönhetően a Vecsési Szolgáltató Központ egyszerűbb, hatékonyabb és kényelmesebb szolgáltatásokat nyújt a Bosch munkatársaknak. Kezdetben a központ HR és ügyfélszolgálati tevékenységet végez majd a munkaügyi adminisztráció, projektmenedzsment, bérelszámolás, nemzetközi megbízások, HR-rel kapcsolatos informatikai feladatok, valamint a munkaerő-toborzás és képzés területén. A központ új digitális megoldások révén gyorsan és egyszerűen nyújt támogatást a HR-adminisztrációval kapcsolatos valamennyi témában.

A beruházásnak köszönhetően a Bosch Csoport jelenléte Magyarországon tovább erősödik. A szolgáltatások és a kiszolgált országok köre tovább bővíthető, így a magyar központ idővel Európa egyik vezető SSC lokációja lehet a Bosch Csoporton belül.

Stratégia célja a projektnek, hogy az adminisztratív tevékenység mellett magas hozzáadott értékű folyamatokat is központosítson a Közép-Kelet-Európai SSC-ben, úgy mint a HR rendszerek IT fejlesztése, automatizációs (RPA) fejlesztések, kompenzáció, változásmenedzsment HR támogatása, illetve egyéb, nem HR jellegű, de támogató tevékenységek.

Kapcsolódó cikkek