Az Audi Hungaria győri sikertörténete kibővített szerszámgyárával folytatódik

Az Audi Hungaria győri sikertörténete kibővített szerszámgyárával folytatódik

2022. 09. 27.

audi

Egy 10,6 millió eurós beruházás eredményeképp befejeződött az Audi Hungaria szerszámgyárának bővítése, ami hűen tükrözi a vállalat folyamatosan fejlődő győri operációjának dinamikáját. A fejlesztés hozadéka mintegy 6.300 négyzetméternyi többlet terület és 30 százalékkal nagyobb kapacitás az exkluzívszériás gyártás számára.

A politika és az Audi Hungaria számos magas rangú képviselőjének jelenlétében indították be ünnepélyes keretek között a német autóipari óriás kibővített szerszámgyárában az újonnan beüzemelt automatizált robotcellákat, ami a vállalat legújabb hazai fejlesztésének mérföldköve.

Az 52.000 négyzetméteres szerszámgyár 2005 óta működik, és ez idő alatt számos termék és szolgáltatás került a portfóliójába, köztük a gyártási szimuláció, a konstrukció, a gyártási berendezések tervezése és gyártása, valamint az exkluzívszériás gyártásban készülő karosszériaelemek készítése.

alfons dintner

Ahogy Alfons Dintner, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke rámutatott, a magyar leányvállalat célja, hogy a prémium minőségű termékek gyártása mellett világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó kompetenciaközpontként is hozzájáruljon a konszern sikereihez. A szerszámgyár e téren élen jár, mivel jelentős többletértéket teremt az ügyfelek számára világszerte.

Az újonnan installált gyártóberendezéseknek és robotoknak köszönhetően még több Audi, Lamborghini és Bentley exkluzívszériás modell gyártása válik lehetővé. 

joó istván audi

Kapcsolódó cikkek