Globális kompetenciaközpontot adott át Budapesten a Sanofi - VIDEÓRIPORT

Globális kompetenciaközpontot adott át Budapesten a Sanofi - VIDEÓRIPORT

2020. 10. 20.

Globális kompetenciaközpontot adott át Budapesten a Sanofi

A Sanofi nemzetközi kompetenciaközpontja végleges irodájában folytatja működését Budapesten. A vezető francia gyógyszeripari vállalat legújabb magyarországi egységében kezdetben 200 fő hét nyelven nyújt üzleti támogatást a vállalatcsoport számos európai és észak-amerikai egységei számára, de 2022-re 350 főre bővül a központ.

A Sanofi az új irodára nem egyszerű SSC-ként, hanem kompetenciaközpontként, Center of Excellence-ként tekint, ahol kifejezetten magas hozzáadott értékű tevékenységet folytatnak. A jelenleg 200 fős új iroda hét nyelven támogatja a Sanofi leányvállalatait könyvelés, HR és pénzügy területeken, melyek mellett az üzleti adatkezlés továbbfejlesztésén és folyamatoptimalizáción is dolgoznak.

Sanofi

A Sanofi az új központtal együtt már öt telephellyel van jelen Magyarországon, ahol több mint 2000 embert foglalkoztat. Az új egység egyike lesz a cégcsoport két ilyen jellegű globális létesítményének, és a tervek szerint tevékenységét további üzletágakra és régiókra is kiterjesztik majd.

Kapcsolódó cikkek