Nyolcadik alkalommal díjazta a HIPA és a BBJ a legkiválóbb külföldi cégvezetőket

Nyolcadik alkalommal díjazta a HIPA és a BBJ a legkiválóbb külföldi cégvezetőket

2022. 03. 25.

group photo winnner

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Budapest Business Journal (BBJ) 2015 óta minden évben ünnepélyes keretek között ismeri el a legjobban teljesítő külföldi cégvezetőket. ’Az év külföldi vállalatvezetője’ (Expat CEO of the Year) díjat az az idehaza élő és dolgozó személy nyeri el, aki kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel az előző évben a legtöbbet tette a hazai fejlődésért és az ország nemzetközi elismertségéért. Ez alkalommal a díjat Giacomo Pedranzini, a Kometa 99 Zrt. vezérigazgatója érdemelte ki.

A szokásokhoz híven ’Az év külföldi vállalatvezetője’ díjazottját az alábbi három döntős jelölt közül választotta ki a szakmai bírálóbizottság: John Ford, a GoTo magyarországi ügyvezető igazgatója, Frank Iepema, a Hydro Extrusion Hungary Kft. ügyvezetője, valamint Giacomo Pedranzini, a Kometa 99 Zrt. vezérigazgatója.

Nézze meg a jelöltek bemutatkozó videóit!

A nyertes Giacomo Pedranzini lett, aki köszönőbeszédében így fogalmazott:

Mi azt tápláljuk, amit Leonardo a tökéletes gépként jellemzett, ez pedig nem más, mint az emberi test. Ennek megfelelően az élelmiszergyártóknak óriási a felelősségük, és remélem, hogy fel tudunk nőni a feladathoz. Vállalatunk sikere ugyanakkor nem valósulhatott volna meg azon gazdasági és politikai támogatás nélkül, amelyet Magyarországtól kaptunk. 

A rendezvény hivatalos partnere és társszervezője, a HIPA elsődleges célkitűzése, hogy a lehető legtöbb befektetést vonzza Magyarországra, és jelentős energiát fordít arra, hogy a magas színvonalon működő magyar beszállítókat kiajánlja az országban befektetőként jelen levő vállalatok részére.

Kapcsolódó cikkek