Melanie Seymour kapta az év külföldi vállalatvezetőjének járó díjat
HIPA

Melanie Seymour kapta az év külföldi vállalatvezetőjének járó díjat

2020. 02. 01.

Melanie Seymour kapta az év külföldi vállalatvezetőjének járó díjat

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) és a Budapest Business Journal (BBJ) hatodik alkalommal díjazta a legkiemelkedőbb Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőket. Az „Expat CEO of the Year" elismerést a szakmai zsűri minden évben annak a személynek ítéli oda, aki kimagasló szakmai tudásával és eredményeivel a legtöbbet tette a hazai fejlődés mellett a vállalat nemzetközi elismertségéért: ezt az elismerést idén Melanie Seymour kapta. A HIPA "Partnership Award" különdíját pedig Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta.

Az „Expat CEO of the Year" díjat Magyarországon élő és dolgozó külföldi cégvezetőnek ítélik oda, mely elismerésben idén a BlackRock Global Client Services vezetője, Melanie Seymour részesült.

A hazánkban élő külföldi vállalatvezetők fontos partnerek a rendezvény társszervezője, a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) számára. A HIPA elsődleges feladata az új befektetők Magyarországra vonzása mellett a hazánkban már letelepedett vállalatok újrafektetéseinek elősegítése, valamint a hazai vállalatok integrálása a multinacionális szereplők beszállítói értékláncába.

A HIPA által alapított és odaítélt különdíj azt a külföldi cégvezetőt illeti, aki a megelőző esztendőkben a legtöbbet tette a magyarországi beruházási környezet népszerűsítéséért. Az elismerést az idei évben Dale A. Martin, a Siemens Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta, aki képes volt újabb befektetéseket hozni Magyarországra, és az utóbbi időben jelentős szerepet játszott a magyarországi beszállítófejlesztési tevékenység erősödésében és egyúttal üzleti lehetőségek feltárásában magyar kis- és középvállalkozások számára a Siemens magyarországi vállalatánál és potenciálisan nemzetközi szinten is.

Kapcsolódó cikkek